Iskolatej-program

Az iskolatej-program lényege, hogy az iskolában akár minden nap friss tejterméket kapsz tőlünk. Választahtsz kedved szerint, hiszen nemcsak tejet, de kakaót is ihatsz.

Odafigyelünk az egészségedre!

Ha minden nap iszol tejet nem csak egészségesebb, de ügyesebb is leszel, hiszen ha elég vitamin jut a szervezetedbe akkor könnyebb a tanulás is. Ráadásul megmarad a zsebpénzed, amit a nasira költenél.

Be szeretnél kerülni a programba?

Mondd el Szüleidnek, vagy Tanáraidnak, hogy Te és a Barátaid minden nap akár ingyen is kaphattok finomságainkból, amiért nem kell mást tennetek, csak jelentkezni a programunkra. Forduljatok hozzánk bátran!

A program neked is jó, mert:
  • Egészségesebb lehetsz
  • Egészségesebb reggelid lehet
  • Több zsebpénzed marad, hiszen megspórolhatod a nasira szánt pénzed
  • Jobb jegyeid lehetnek, mert ha megfelelő mennyiségű tejterméket fogyasztasz, jobb lesz a fizikai és szellemi teljesítőképességed
  • Könnyebben küzdhetsz a túlsúly és az elhízás ellen
  • Ajándékokat kaphatsz, ha részt veszel rajzversenyünkön
  • Ellátogathatsz tejüzemünkbe, ahol tejet, kakót is kóstolhatsz

Termékek: Az Iskolatej-program keretében finom, friss tejet, kakaót, vaníliás tejet kaphatsz tőlünk! Fedezd fel kínálatunkat a Termékek menüpontban.

Válaszd a kedvenced!
Tejes boci
Üzemlátogatás, kóstoltatás

Minden osztály és csoport számára lehetőséget biztosítunk (egy előre egyeztetett időpontban), termék kóstolással egybekötött tejüzem látogatásra. Ha szeretnétek egy érdekes kirándulást tenni, akkor jelentkezetek! A szarvasmarha telepen is körbe nézhettek, így megtudhatjátok, hogy honnan is kerül a friss, finom tej az asztalotokra.

Hagyománnyá vált nálunk, hogy gyermekek és felnőtt csoportok is ellátogatnak hozzánk és maradandó élményeiket (rajzban, kreatív alkotásokban) megörökítve visszajuttatják számunkra. Szeretettel várjuk munkáitokat!

Gyertek el, látogassatok meg minket és egy új élménnyel lesztek gazdagabbak!

Időpont foglalás: (Munkanapokon 08:00 - 16:00)
Tel.: +36 34/471 213, +36 20/975-1036