Termékek

Az iskolatej program keretében tejet és kakaót szállítunk a diákoknak.

Magas hőmérsékleten hőkezelt, homogenizált félzsíros tej (2,8 %, 0,175 l)

Energia: 98kcal, Fehérje: 5,3 gramm, Zsír: 4,9 gramm, Szénhidrát: 8,2 gramm

A tej élet, erő, egészség, ahogy a régi mondás is tartja. Nemcsak gyermekkorban, hanem felnőttként is fontos szerepet játszik az egészségünk megőrzésében. A tejtermékek fontos fehérjékkel, vitaminokkal, ásványi anyagokkal látják el szervezetünket. A bennük lévő kálcium és D vitamin az erős fogak és csontok számára rendkívül fontos.
A napi kalciumszükségletünk 800 mg körüli. Egy pohár, azaz 2 dl tehéntejben közel 240 mg kalcium található. Nagyon fontosnak tartjuk,hogy ezt minden kisgyermek megkaphassa, ezért már több éve foglalkozunk iskolatej gyártással és forgalmazással.

Magas hőmérsékleten hőkezelt, homogenizált félzsíros kakaóstej (2,8%, 0,175 l)

Energia: 142 kcal, Fehérje: 5,3 gramm, Zsír: 4,9 gramm, Szénhidrát: 18,9 gramm

A tej és a tejtermékek rendkívül sok fehérjét és számos vitamint tartalmaznak, amelyek mind elősegítik a test sejtjeinek növekedését, működését. A sejtek folyamatosan azon dolgoznak, hogy a testben minden jól működjön, és a tejben lévő fehérjék és vitaminok segítik őket ebben a munkában.
A tej és a tejtermékek tele vannak olyan tápanyagokkal, amelyek különböző módokon elősegítik a szervezet egészségének megőrzését.

Az intézményekkel napi kapcsolatot tartva fogjuk a gyermekek számára eljuttatni és az ott dolgozók segítségével kiosztani az egy pohár tejet vagy kakaót.